Jawabanmu

2014-02-23T19:29:37+07:00
Bambang iku kudu iguh pratikel
dadi uwong kudu njarah rayah
roni iku wonge njaluk di jejek nganti babak bundhas lek iso nganto K.O
pak sulik wonge  solah bawa
wong kuwi uripe dodol tahu tapi setya tuhu

2 4 2