Golek ana isi lan pesen geguritan ing ngisor iki !

DUDU SLIRAMU

kelangan sliramu pancen lara
keranta-ranta rasaning ati.
kaya-kaya lintang ing tawang bakal ceblok,
langit bakal mendhung salawase.
nanging ora!
nyatane lintange isih tansah sumunar,
bagaskara uga ora mandheg ngangetake tyasing para titah.
ora!
rungokna, gegantilaning atiku!
kelangan sliramu ora ateges
lintang impenku bakal mati,
lan baskara ing njero atiku bakal dadi adhem.

tolong jawab ya, soalnya ini pr buat besok
makasih..

1

Jawabanmu

2014-02-23T18:52:27+07:00
Sliramu saka sliramu eneh lan sliramu
maksutnya?
ojo loro ati amarga lara ati iku ora apik lan lara ati bakal nyusahake awake dewe