Jawabanmu

2014-02-23T17:35:28+07:00
Saderengipun sare rahina utawi dalu eyang maos koran rumiyen
1 1 1
2014-02-23T17:37:37+07:00
saderengipun sare siyang utawi ndalu simbah maos koran rumiyen

2 4 2