Jawabanmu

2014-09-11T15:52:21+07:00
"SREGEP SINAU"
saben dina sregep sinau
ora nyawang wayah kapan sinau ne
ora nyawang suasana sinau ne
saben ameh turu
saben tangi turu
mesti bukak buku lan sinau
6 4 6