Jawabanmu

2014-09-02T16:51:44+07:00
Nang wektu kuwi aku lagi lara endhas nuli aku mulih sekolah munggah angkot , aku ora ndeleng jurusan sing aku munggahi, eh jebulne aku salah munggah angkot.
pas dino iku pelajaran B.inggris ndas ku ngelu banget , pas waya`e moleh aq lali numpak len jurusan opo