Jawabanmu

2016-06-29T15:22:39+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Contoh ngoko lugu :

1. Aku mangan roti 
2. Elva tuku klambi ing pasar
3. Simbah masak ing pawon
4. Reny lagi nyapu latar
5. Budi dolanan layangan ing lapangan
6. Setyo lunga menyang Solo numpak becak
7. Aris tuku buku ing koperasi
8. Nisa ngombe kopi ing ngemper
9. Andhik dadi ketua ing kelas X.A
10. Indarti tuku gula ing warunge Bu Santi
11. Roni mangkat sekolah jam 7
12. Duite Sinta ilang 10.000
13. Reno lagi latihan maca
14. Aku mangan sate madura
15. Dina lagi mulih saka pasar
16. Rahmat seneng gawe dolanan saka kayu
17. Simbah lagi turu
18. Dandi lagi mangan sego goreng
19. Mbah kakung lagi ngrungokake siyaran radhiyo
20. Ilyas lunga menyang Tawangmangu numpak bis
21. Irzham nduwe adik siji
22. Paito lunga menyang kutho Jakarta
23. Bayu tuku onde-onde ing omahe Bu Bayi
24. Seno lagi lunga menyang alas
25. Dude ora gelem mangan amarga lagi lara