Jawabanmu

2014-09-01T19:39:25+07:00
Biantara maksud nya apa 

Assalamualaikum Wr. Wb
Wilujeng Enjing Sadayana.
eh maaf tunggu yaa
iyah sip , mksh sblmnya
Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng sukur ka Allah SWT nu parantos maparin waktos ka urang sadayana dugi ka tiasa patepang raray dina ieu acara. Alhamdulillah urang tiasa kempel di ieu tempat dina kaayaan sehat wal afiat.
tunggu masih ada lanjutannya soal nya aku pernah pidato bahasa sunda
Para wargi anu ku simkuring dipihormat. Dina ieu waktos, abdi bade medar kumaha pentingna hirup sehat kanggo urang sadayana. Urang sadaya kedah atawa wajib ngajaga lingkungan sareng awak sorangan sangkan dijauhkeun tina sagala panyakit. Ku margi kitu, urang kedah ningkatkeun pola hirup sehat kanggo kapayunna ti kawit ayeuna pisan.