Jawabanmu

2014-09-01T19:30:56+07:00
Tuku sate lodeh, dipangan karo tempe akeh
Pede yo oleh, nanging yo ojo karo ndobleh .

Pitik jago ra duwe cucuk
Golek bojo kok mung modhal manuk .

Budal ngetan tuku boto, ora lali tuku kloso
Golek bojo sing iso dijak urip soro, sakwayah2 iso dikon nyithak boto .

Manuk emprit nggawa kawat ing wit waru Dadi murid, kudu hormat marang guru .

Manuk emprit nggawa kawat ing wit waru Dadi murid, kudu hormat marang guru .


wong luwe ora kongang ngadeg Wis suwe ora mangan gudheg wani mbanting oleh dedeg ayo mancing golek dheleg .







2014-09-01T19:41:16+07:00
Nang pasar tuku jambu kluthuk
gulane dirubung semut ioreng
senajan mung sepisan kephetuk
nanging wis gawe ati seneng