Jawabanmu

2014-09-01T19:06:31+07:00
A.  dwi amartani; dwi: loro, amartani: andhap asor; wong minum antuk rong dhasar, saenggo gêlêm dikongkon, utawa diêpak
B.
lr lp ,   Yen di waca (lara lapa)
Jawaban paling cerdas!
2014-09-01T19:19:25+07:00
A.wong enom kudu andhap asor marang wong tuwa.
B.Yen arep kelakon kekarepanmu koe kudu gelem nglakoni lara lapa dhisik.

maaf kalau salah yaaa
5 4 5