Jawabanmu

2014-09-01T18:48:12+07:00
. Judul "Klenthing"Bapak Pucung.
Cangkeme madhep mandhuwur. 
Sabamu ing sendhang.
Pencoanmu lambung kereng.Prapteng wisma.
Si pucung mutah guwaya
3 4 3
2014-09-01T23:01:15+07:00
Judul "Klenthing"Bapak Pucung.
Cangkeme madhep mandhuwur. 
Sabamu ing sendhang.
Pencoanmu lambung kereng.Prapteng wisma.
Si pucung mutah guwaya
Judul "Klenthing"Bapak Pucung.
Cangkeme madhep mandhuwur.
Sabamu ing sendhang.
Pencoanmu lambung kereng.Prapteng wisma.
Si pucung mutah guwaya