Jawabanmu

2014-09-01T18:46:31+07:00
Bahasa kromo yen jenengan tiang jawi . .
utowo bhasa indonesia seng becik lan sopan
1 5 1
2014-09-01T18:52:34+07:00
Tergantung kalian sinten ingkang badhe diparingini pawarta/pengumuman. sik penting gampang dipun ngertosi lan saged dipahami