Jawabanmu

2014-09-01T16:34:15+07:00
" Aku ning Kulonprogo "

Maaf kalau salah
1 5 1
2014-09-01T16:37:17+07:00
Ngoko :aku saiki ana ing kulonprogo
krama : kulo sakniki wonten ing kulonprogo