Jawabanmu

2014-02-21T00:54:58+07:00
1. Bobor karahayuan : meunang kacilakaan atawa tiwas, heunteu rahayu, heunteu salamat.
2. Ngabudi ucing : teu wani nembongkeun atawa ngedalkeun kahayang atawa kadeudeuh.
3. Ngadeupaan lincar: ngadeukeutan anu keur sidekah atawa kariaan supaya katenjo ku nu boga imah jeung diajak dahar.
4. Deugdeug tanjeuran : pada ngadeugdeug jadi tongtonan, ku tina pinterna dina kasenian.
5. Kawas lauk asup kana bubu : gampang meunangna jeung asup kana eta hiji pagawean tapi hese kaluarna jeung negcagkeunana eta pagawean (pagawean = masalah).