Jawabanmu

2014-08-31T20:17:01+07:00
Tanggal 17 agustus siti mangkat neng sekolahan kanggo upacara kemerdekan RI seng ke 69,siti mangkat karo konco2ne upacara neg sekolahane apikk banget petugas,e gwo seragam rapih kang ono paskibra seng ngibarke bendea merah putih,
sak bare upacra rampung siti bali langsung nton lomba anak" neng desone sak rmpung,e lomba eng lomba panjat pinang siti delok kr konco"e
sawise siti delok pembagian hadiah ing ngarep omahe pak rt
4 3 4