Jawabanmu

2014-08-31T19:42:07+07:00
Krama madya LAGI = SAWEG
Krama inggil LAGI = NEMBE

Nulis aku ngga tau..,,
Krama madya Lagi : Saweg
Krama inggil lagi : Nembe
Krama madya dan inggil nulis : Nyerat