Jawabanmu

2014-08-31T13:12:42+07:00
DONI:BU KULO NYUWUN YOTRO DAMEL  TUMBAS GENDERA 
MBK ROSI:GAE OPO TO DON GK PENTING MASIO OMAH MU RA D KEI GENDERO RAMASALAH
1 1 1
2014-08-31T13:16:22+07:00
Budi : Sesuk dina Kemerdekaan Indonesia sing ke-69 lho.
Dinda : Iya, aku arep nggawe mading sing isine tentang HUT Kemerdekaan Indonesia.
Lasmi : Aku melu ya?
Dinda : Iya, Las.
Dodi : Nek aku melu entuk ora?
Dinda : Entuk.
Budi : Yo wis, aku yo melu.
6 3 6