Jawabanmu

2013-12-24T15:06:41+07:00
Karma madya  :
wau dalu bapak rt nedha warga konjuk njagi nyambut damel bektos ing akhir pana     
Krama inggil  :
wau dalu bapak rt nyuwun warga kagem njagi nyambut damel bektos teng akhir pana
2013-12-24T16:26:48+07:00
Sebenarnya krama madya sama krama inggil itu sama, jadi kalimatnya menjadi wau ndalu pak rtnyuwun wonten para warga supados gugur gunung wonten dinten minggu/akhir pena