Jawabanmu

2014-08-30T20:21:37+07:00
Kabayan:Eh Maneh teh manuk teh meuni jiga jurig pisan
Burung hantu: uk uk uk uk uk uk
Kabayan:Naon ari maneh teh piraku ngomong teh ngan uk uk uk we eweuh nu lain kitu?
Burung hantu:uk uk uk uk uk
Kabayan:Teuing ah harese ngomong jeung maneh mah manuk teh jiga jurig

1 4 1