Jawabanmu

2016-07-29T10:37:19+07:00
1. Rudi wong seng tanggung jawab
2. Rudi saiki kerja dadi pamong praja ing Semarang
3. madu mangsa kuwi rasane legi banget
4. Werna kulite Lilis kuwi sawo mateng
5. pak wandi tuku raja kaya.
6. Mau ana kecelakaan ning bangjo.
7. awak'e lilis saking kurune nganti kari lunglit.
8. yen baris ojo dhewur.
9. si mbah bar nginang nganti dubang.
10. Pakdhe ku lunga ing Jakarta.
1 5 1