Jawabanmu

2014-08-30T12:52:00+07:00
Alam
sampean iku apik...
indah mbek alami
tapek akeh seng ngerusak 
seng ngerusak iku menungso seng ora bertanggung jawab
2014-08-30T12:58:05+07:00
I LOVE YOU EMAK .

Mbok ...
Sak jerone mesem mu ono keselmu
Rino wengi kerjo tanpo leren..
Babar pisan ora sambat opo opo
Kabeh mau , kanggo butuhe omah..