Jawabanmu

2014-08-30T12:22:28+07:00
NULIS Wangsalan adalah tembung utawa “frasa” kang kudu dibatang tegesé kanggo nemtokaké tembung ing pérangan ukara utawa ing ukara sabanjuré kang madhaswara karo batangané.
1 3 1