Jawabanmu

2014-08-29T19:39:18+07:00
Sekolahku panggonanku golek ilmu
Gawe tentrem rasa
Yen panggone diresiki
Gawe krasan kahanan ing sekolahan
14 3 14
tembang pocung tentang lukisan dong
terimakasih banyak yaa :D
2014-08-29T20:15:42+07:00
Nuntut ilmu, lakonana satemenmu
aja ngasi nyerah
nuntuta tekaning pati
uga amalna ilmu marang sapadha
8 4 8