Tolong terjemahkan dalam bahasa jawa krama!!!

Itulah nak, tanyakan
Kepada para sarjana yang menimba ilmu
Kepada jejak hidup para suri tauladan yang benar,
dapat menahan hawa nafsu
Pengetahuanmu adalah senyatanya ilmu,
Yang tidak harus dikuasai orang tua,
Bisa juga bagi yang muda atau miskin, nak

2

Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-08-29T19:04:26+07:00
Sing bocah, takon
Sarjana sing sinau
Nglacak gesang bener model peran,
abstinence bisa
Kawruh nyata ilmu,
Kang ngirim ora kontrol dening tuwane,
Sampeyan bisa uga kanggo enom utawa miskin, cah lanang

2 5 2
2014-08-29T19:14:41+07:00
Yo kuwi lho le,takono marang para sarjana kang nggolek ilmu marang tapak lakune para sufi kang sholeh

iso jogo awak saka hawa nafsu
kawerufnu gamanmu yoiku ilmumu
sok sapaning seregep ngudi kaweruh ora tuwo ora anom bakal ngumpuni ing ilmu gaman kang ora ana tandhinganne
itu mumpuni bukan ngumpuni ( sorry kalau salah )