Jawabanmu

2014-08-29T16:07:57+07:00
Mingkar mingkur ing angkara
angkarana karenan mardi siwi
sinawung resmining kidung
sinuba sinukarta
mrih kretarto, pakartine ngelmu luhung
kang tumrap ing tanah Jawa
agama, ageming aji