Jawabanmu

2014-08-29T12:53:16+07:00
Abdi teu hoyong ngomong sareng maneh nepi ka maot
abdi alim nyarios sareng anjeun dugi ka maot
mksutnya pa kak
Jawaban paling cerdas!
2014-08-29T14:11:05+07:00
abdi teu hoyong ngomong sareng maneh nepi ka maot
2 5 2