Jawabanmu

2014-02-20T14:19:21+07:00
                    wektu preian

          kulo lan sak keluwarga mulih ing deso.jenenge deso iku desa kanor.sak sampekne ing kono,enten eyang lan mbah kakung sing ngenteni kulo lan sekulawarga.
          sak wise totok kulo lan adik dulinan bal balan ing lapangan.lapangan mau rodok adoh soko omahku.kiro kiro 3 km an.
           sak wise totok lapangan kulo lan adik banjur dulinan nganti jam limo enjing.
pas jam limo kulo lan adik banjur mulih ing omah nang deso kanor.
1 5 1