Jawabanmu

2014-03-02T09:37:49+07:00
Pupuh balabak itu apa?kayak gini bukan?
Aya warung sisi jalan ramé pisan, Citaméng (15-é) Awéwéna luas-luis los ka dapur, ngagoréng (15-é) Lalakina los ka pipir nyoo monyét, nyanggéréng (15-é) contoh lainnya:
Dayeuh Bandung kiwari teuing ku rame-araheng, gedong-gedong pajangkung-jangkung wangunna-alagreng, tutumpakan-tutumpakan balawiri lalar liwat-garandeng.

4 4 4