Jawabanmu

2015-06-27T12:58:51+07:00
Jubaedah: assalamualikum,sin kumaha damang sanes
sinta:walikumsalam alhamdulilah damang
jubaedah:sin eta saha anu gigireun anjeun
sinta : ooh ieu mahk dulur abdi,
surti: nami abdi surti kawasarti!
jubaedah: abdi namina jubaedah badah
udin jeung maman: euleuh euleuh eta saha meni geulis pisan euy
sinta: ieu teh dulur abdi namina surti
udin jeung maman : ooh urang mana
surti: ooh abdi mahk urang majalengka
1 5 1