1.sebutken kawih-kawih anu temana rupa-rupa kadaharan minimal 5?
2. kawih anu temana kaendahan alam minimal 5?
3. sebutken kawih-kawih anu temana ngenaan cinta minimal 5?
4. sebutken kawih sejenna anu temana kapahlawanan minimal 5?

1

Jawabanmu

2014-08-28T17:40:55+07:00
Tema kadaharan: es lilin, rujak cuka, surabi haneut, peuyeum bandung, cikopi jeung bala bala
tema cinta: panon hideung, hayang kawin, kabogoh jauh, bubuy bulan, duriat
tema kapahlawanan: manuk dadali, mohammad toha, sabilulungan, 17 agustus, kartini
2 2 2