Jawabanmu

2016-07-05T14:12:58+07:00
Ing dina minggu liburan akhir semester wingi, aku lan keluargaku mudik marang Yogyakarta, marang nggone mbah saka bapakku. Telung dina aku ing kana. Dina senin utawa dina pertama, aku, adiku, lan yayuku dolan ing kali ing mburitan omahe mbahku dibatiri pakdhe. Aku lan yayuku mudhun marang kali lan keburan ing tengah-tengah kali. Sakbanjure keburan aku deleng pakdhe karo lilikku mancing iwak kating ing kali. Dina ke loro bapak ngajak aku lan kabeh keluargaku plesir ing Gembira Loka lan Candi Prambanan. Mangkat menyang gembira loka ditempuh kanggo mobil jam 6 esuk supaya ngehindari saka kakebekan pengunjung (angel parkir). Ing gembira loka aku bisa deleng satwa-satwa ing jero kandang, ana ketek, macan, rusa, lsp. Aku lan keluargaku numpak prahu ing kono. Sakbanjure saka Gembira loka aku banjur tumuju marang Candi Prambanan. Ing candi iki ora suwe amarga wis enggal Ashar.