Jawabanmu

2014-08-27T19:23:26+07:00
Akar pangkat dua dari 90,54,212 adalah
45,27,106
ngawur :P
yogen lha sing nggawe soal pekok cok opo koe yo reti
ngerti
asoe jawabanmu soyo ngawur cok