Jawabanmu

2014-08-27T18:48:53+07:00
Yos Sudarso Wakil Admiral Yosaphat Soedarso (lair ing Salatiga, Jawa Tengah, 24 November 1925 - tilar donya ing Segara Aru, 15 Januari 1962 ing umur 36 taun) yaiku pahlawan nasional Indonesia. Iku Kristen. Piyambakipun séda ing Leopard KRI ing acara Kepulauan Segara perang sawise kang dijupuk dening Hr patroli prau. Ms. Eversten diduweni armada Walanda sak TRIKORA kampanye. Iku kurang umum, minangka Kepala Teknik Laut Staff kang ngirim ora melu langsung melu ing operasi. Jeneng saiki dilestarekake menyang KRI lan jeneng pulo. gesang pribadi 
Josh nikah Siti Kustini Soedarso (1935-2006) ing taun 1955 lan kiwa limang anak (loro kang seda).