Jawabanmu

2014-08-27T18:34:39+07:00
Emon : Ui De Tos can ngerjakeun pr bahasa sunda ti ibu guru ..?
Dede : Te acan eung urang mah da tebisa Ari maneh entos cam MON
Emon : Abimah entos Bade ningali moal engke di sakola?
dede : oh nya atuh ke ningali,,   di sakola