Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-08-27T15:50:55+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Pidato Perpisahan Bahasa Sunda

Assalammualaikum wr. wb.
Anu dipika hormat Bapa Kepala Sakola, Bapa sareng Ibu Guru, tehilap babaturan anu kuabi dipikacinta.

Anu ka hiji hayu urang panjatken puji sinareng syukur ka hadirat Allah SWT, ka jungjungan NABI Muhammad SAW teu hilap ka para sohabatna. Pedah ku sagala rohmatna dina dinten ieu tiasa kumpul sasarengan dina acara perpisahan sakola.

Sadaya hadirin anu dipika hormat, ijinkeun abdi ngawakilan babaturan kanggo nyampekeun hiji dua kalimah dina rangka perpisahan ieu.

Salamina disakola, sadaya murid ngucapkeun haturnuhun kasadayana dewan guru anu tos ngajarken ilmuna di sakola ieu, anu bager henteu pernah pilih kasih dina ngadidik, murid anu aya di SMP ieu anu sabar henteu pernah cape ngabimbing abdi sadaya. Kusadaya jerih payah bapa ibu guru, abdi sadaya tiasa lulus ti SMP ieu. 


Mudah-mudahan sadaya dewan guru anu tugas ngajar di sekolah ieu tiasa dipasihan kasehatan, dipasihan kabahagiaan sareng panjang umurna.
Teu hilap kanggo babaturan sadaya. Berat pisan rasana papisah sareng anjeun sadayana, pedah urang tos sasarengan salami 3 taun ieu. Tapi tetep abdi ge ngadoakeun anjen sadaya tiasa ngalanjutkeun ka pendidikan anu leuwih luhur, ka SMA, ka SMK, ka STM atanapi Institusi pendidikan anu sanesna kanggo ngacapai cita-cita anu salami ieu di harepkeun.

Sakitu wae, abdi ngucapkeun sukses salamina ka sadayana babaturan.


wassalammualaikum wr. wb.


#smga membantu y :)
1 5 1