Jawabanmu

2014-08-27T14:47:50+07:00
1) Omahe Joko iku cedhak karo kali gedhe.
2) 
Kanggo ningkatake prestasi belajar, para siswa diutus melu bimbingan belajar.
3) Ekstakurikuler pramuka dianakake saben dina jumat sore