Jawabanmu

2014-08-26T21:25:58+07:00
Bahasa jawa ngoko:
kanggo Ari,sedulurku
ing Jogjakarta
Ri, aku wes nompo suratmu, selamet yo kowe wes ketompo neng universitas yogyakarta,mugo" sekolahmu iki iso nambahi pengalaman lan akeh nggowo manfaat nggo koe.
Ri, dongake aku yo mugo" aku ditompo kerjo neng salah siji perusahaan neng surabaya, matur nuwun wes ngewangi aku dinggio nglamar kerjo neng kono,..
Ri, nek kowe nduwe wektu sek tak arep awak dewe iso ketemuan, wes 2 sasi iki aku ra tau krung kabarmu,matur nuwun.

Pambudi

bahasa inggil nya aku kurang tau :(
6 3 6