Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-08-26T20:25:46+07:00
Kamardikaan indonesia yaiku tanggal 17 agustus , nalika jaman mbiyen para pejuang perang karo walanda supaya bisa ngrebut kamardikaan iki.
awak dewe minangka kawula muda kudu ngormati para pejuang sing wes ikhlas ngorbanke getih kanggo negara Indonesia iki, minangka bentuk pangormatan awak dewe kudu iso ngisi kamardikaan iki nganggo hal sek positif.matur nuwun.
maaf klo pendek dan banyak salahnya :)