Jawabanmu

2014-08-26T19:20:59+07:00
Kawih karatagan pahlawan teh tentang sumanget pahlawan nu teu gimir,sarta ikhlas jeung rido dina merjuangkeun kamerdekan sarta moal waka mulang lamun maksud can laksana.
29 3 29