Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-08-26T17:45:27+07:00
     Ing zaman biyen ana bupati semarang kang jenenge K yai ageng pandanaran .kyai ageng pandanaran duwe garwa kang  duweni sifat serakah garwane niku arane Nyai pandanaran .kyai pandanaran uga mboten tanggung jawab eneten rakyate.kyai pandanaran diwangsulani uga kanjeng pati..kanjeng pati duwe watak mboten tanggung jawab banjur menawi sunan kalijaga pecat bupati semarang banjur nyai pandanaran melu kro sunan kalijaga
itu bukan dumadine boyolali ._. *eh
betull