Jawabanmu

2014-08-26T16:28:37+07:00
1. kula badhe maem
2. ibu tanglet dhateng bapak mbenjang napa badhe piknik
3. ibu tumbas tigan
4. pak guru mbeta buku
5. saben enjang bapak mlampah-mlampah