Jawabanmu

2014-08-26T16:31:17+07:00
Percakapan nya tentang apa?
tokoh : aldi , iwan , ibu na dede , dede aldi : "assalamualaikum (sabari ngetok panto bumi dede)" ibu na dede :"walaikum salam bade ka saha nya?" iwan : "hapunten ibu , ieu sareng rerencangan dede, panginten dede na aya?" ibu dede :"oh ... rerencangan dede, dede na aya kela sakedap ku ibu bade di sauran , mangga caralik hela ath" iwan&aldi :"nya bu , mangga" teu lami dede nyamperkeun 9de sareng rerencangan na bade angkat kerja kelompok, teu hilap sadayana ge pamit heula ka ibu
dede :" ibu bade mangkat heula nya ?" ibu :"nya , tapi uih na tong sonten teuing " dede :" muhun ibu " teras dede sareng rerencangan na marangkat teu hilap sun tangan ka ibu
thanks ya ;)
iya :)
tentang kebersihan sekolah