Jawabanmu

2014-02-16T20:55:03+07:00
Menthog-menthog tak kandhani mung rupamu angisin-isini mbok yo ojok ngetok ana kandhang bae enak-enak ngorong ora nyambut gawe menthog-menthog mung lakumu megal megol gawe guyu