Jawabanmu

2014-08-26T15:56:10+07:00
Adus, bali, batur, cekel, dalan, dhuwit, duwe, gawe, gedhe, golek, guyu, imbuh, jaga, jupuk, kabeh, lali, lunga, maca, mangan, melu
maksut.x Kalimat nya
aku adus jam papat, adik lagi bali sekolah, Siti ora nduwe dhuwit, Adik gawe layangan, kancaku golek asem, aku diguyu kncaku amarga telat, pensilku dijupuk Yoga, Aku lali nggowo topi kanggo upacara, Adik lunga menyang pasar, Aku maca koran, Bela mangan krupuk,
2014-08-26T15:57:24+07:00
1.tas teka ta mas?
2.sampeyan ya mangan sega ta?
3.kowe arep nyandi?
3.kowe mangan opo?
4.aku tuku gula
5.mangan sate
6.adek tuku roti
7aku adus
8.ibu lungo nek surabaya 
9dipangan adek
10.kang mas turu
1 3 1