Jawabanmu

2014-08-26T11:54:25+07:00
Tentang apa kak pidatonya
Assalamu’alaikum Wr. Wb.

Katur panjenenganipun Bpk ingkang kula hormati, Bpk. Ibu guru ingkang kula hormati, rencang-rencang ingkang kula tresnani.

Naming sakderengipun, lgangkung rumiyen sumonggo tansah ngunjukaken puji syukur wonten ngarsaning Gusti ingkang Moho Agung. Injih awit panjenengan dalasan kula tasih pinarengaken kepal manunggal kanti pinaringan kasarasan soho kawilujengan amin.
2014-08-26T12:09:01+07:00
Opo ora ena duite gawe kudu banyu setan opo ora mikir yen bener itu biso rusak pikiran opo sing teruse mendewe meroko ora ono untunge oplosan oplosan