Jawabanmu

2014-08-26T10:18:25+07:00
A:"kumaha damang?"
b:"alhamdulillah damang"
a:"eh nguping nguping mah, di sakola teh aya acara melak tutumbuhan nya?"
b:"muhun, a. anjeun bade ngiringan?"
a:"dupinamah abdi bade ngiring, lantaran eta acara teh sae pisan kanggo kahirupan urang sadaya"
b:"muhun, eta acara teh seuer pisan mangpaatna. eh punten a, abdi bade ka rumah c, abdi tipayunnya, wassalamualaikum"
a:"waalaikumsalam"

maman : gus ayeuna mah lingkungan geus ruksak nya
agus : enya ayeunamah geus loba bencana
maman : enya salah sahijinya banjir
agus : bener pisan man, kuduna urang salaku anu hirup teh kudu ngajaga alam
maman : kudunamah, apal ayeuna jalema geus teu paduli kanu lingkungan
agus : bener man ayeunamah loba anu miceun runtah ka solokan
maman : kudu namah pemerintah nyieun paraturan anu sanksi na pikasieun
agus : jeung oge kudu aya pengawasan meh eta rencana teh hade
maman : bener gus urang satuju

1 5 1
2014-08-26T14:45:20+07:00
Kumaha daman
nya kie wan kabar urang mah lalieur euy joeung loba tugas
a maneh mah poek euy tugas wae di pikiran