Jawabanmu

2014-08-25T17:28:18+07:00
A: ulah teing isin lamun nyarios ku bahasa sunda , ku naon ? da bahasa sunda teh nya basa urang , mun sanes urang nu ngelestarikeun ek saha dei ?
b:leres oge sih kang , mung ayeuna mah minat barudak teh atos luntur kapanan , klah mah milih basa inggris keun ngomong geĀ 
a: enya bener da , padahal mah penting pisan basa nu ayeuna ku urang di pake teh , keur jadi identitas jeung ciri orang sunda .
semoga bermanfaat dan membantu ..