Jawabanmu

2014-08-26T08:57:59+07:00
1. temana ngeunaan kamelang, kasono
2. nada dasarna tina A (minor)
3. lagu bubuy bulan nyaritakeun jalma nu melang kusbab di tinggalkeun ku bebene na
4. purwakantina/guru laguna a sareng e

14 3 14