Jawabanmu

2014-08-24T20:22:12+07:00
Ririungan urang karumpul
Meungpeung deukeut,hayu urang sosonoan
Pacangkrama hari ngawadul
Urang silih tempas silih aledan
Moal lila jeung babaturan
Hiji wanci anu,geus ditangtukeun
Bakal pisah bakal pajauh
Bakal mopohokeun,ka tineung urang
Sapu nyere pegat simpai,bakal kasorang
Takdir gusti hyang widi,pasti kalakon
Urang rek papisah,urang rek pajauh
Meungpeung deukut,hayu rang sosono
 

6 2 6