Gawea ukara ing purwakanti berikut :
1.witing tresna, tresnane jalaran saka kulina
2.sing sapa salah saleh
3.gelem obah mesthi mamah
4.bobot bibit bebet
5.ajur mumur
minta bantuannya yah sob :D

1

Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-08-24T21:25:52+07:00
4. golek konco kuwi kudu mandang bibit,bebet,lan bobot
1 5 1