Soal bahasa jawa.

1. tukang nabuh gamelan
2. tukang gawe gamelan
3. tukang gawe barang saka wesi
4. tukang gawe keris utawa tombak
5. tukang gawe perkakas saka watu

1
di suruh ngapain tuh?
suruh jawab...!!!
ya apa nama orangnya

Jawabanmu

2014-08-24T19:31:56+07:00
1. Tukang nabuh gamelan : Niyaga
3. Tukang gawe barang saka wesi : Pandhe
4. Tukang gawe keris utawa tombak : Empu
5. Tukang gawe perkakas saka watu : Jlagra
6 4 6